Integrált lélek és családállítás

Csoportos problémamegoldás

  • Kiegyenlítődés
  • Generációs blokkok
  • harmonizálás

Állítsuk vissza közösen a családi rendet!

A családon belüli rend visszaállítására időnként szükség van külső segítségre. A generációs információk lehívásával dolgozunk azon, hogy a kiegyenlítődés megtörténjen, illetve a szeretet tudjon áramolni családon belül.

Csoportban zajlik egy egész napos program, ahol segítők és állítani kívánok jelenítik meg előtted ,amit szükséges látni átélni, a rendszer helyreállításáért. A saját állításod egy – másfél óra lehet.

Hogyan működik a családállítás?

Egy úgynevezett morfogenetikus mezőből hívják le a családtagokat képviselő személyek az információkat. Morfogeneteikus mező tartalmazza az azonos egyedek csoportjába tartozó minden olyan információt ami eddig tárolva van, és bármilyen hatással voltak és vannak az egyes viselkedésekre.

A Családállítasban ez úgy jelenik meg, hogy olyan információk halmaza található meg benne, amit eddig az őseink bármilyen formában meg tettek/megéltek. Jelen vannak a generációk óta eltitkolt események, vagy fel nem dolgozott problémák/traumák, amik hatással vannak a generációs életek mindennapjaira.

Azért fontos , hogy ezt feltárjuk és megismerjük, mert ennélkül nem tudunk lelkiismeret-furdalás nélküli boldog életet garantálni gyermekeinknek és unokáinknak illetve bármilyen leszármazottunknak a későbbiekben.

Miért szükséges ide a lelkiismeret? Mert ha egy tudott dolog van a családrendszerünkben amit nem akarunk tudomasúl venni, az attól még ott van, és ha én nem oldom meg akkor ezt a terhet/felelősséget átadom az utódaim számára, mondván én nem tudtam megoladni, old meg te vagy aki akarja de én biztos nem. Máris sérült a családi lelkiismeret.

Belegondolni is nehéz, mi a helyzet akkor, ha nem is tudunk arról, hogy mit is kellene helyrehozni családon belül. A Családállítás ezen információk megismerésére is képes.

Sokszor nem értjük, hogy miért vagyunk boldogtalanok és miért követjük el ugyanazokat a hibákat amik a családrendszerünkben ismétlődnek. Miért nem sikerül hosszútávú párkapcsolatot kialakítani, miért nem végezhetek olyan munkát amilyet szeretnénk, miért érezzük esetleg azt, hogy sokkal több terhet cipelünk mint amit kellene és sorolhatnám még.

Plusz segítség ha Integrált módon tudunk belenézni egy-egy család rendszerébe, vagyis amikor tudjuk a saját és a családtagjainak sorsfeladatát, így konkrétabban tudunk az adott problémára ránézni, illetve megnézhetjük azt is, hogy milyen energetikai rendszer segít minket hozzá a feladatunk teljesítéséhez, mi az a mit eddig nem használtunk ki. Rálátást kapunk arra is, hogy ki kinek segít családon belül, hogy fejlődhessen lélek szinten.

Mi az, hogy családi rend/rendszer?

Egy családon belül mindig a szülők-az Édesanya és az Édesapa a felnőtt, és utánuk/belőlük születik meg a gyermek/gyermekek. Amikor a gyermekek is felnőnek akkor is a gyermekeink maradnak, nem véletlen a mondás, hogy Te mindig a kisfiam/kislányom maradsz, nagyon helyesen! Attól, hogy felnőtt lett a gyermek ő volt a “második” a szülők pedig az “elsők” ez mindig így van, ez a rend, a család rendje.

Akkor borul fel ez a rend, ha a gyermek átveszi a helyet valamelyik szülőtől (válasnál a fiú gyermek lehet az Anyánál a “férfi” aki segít Anyának otthon és a tesó nevelésében is akár) ez hatalmas teher egy gyereknek lelki szinten, mert ezzel azonnal elveszti gyermeki énjét és felnőttként kell funkcionálnia, de ő még gyermek. Később ennek nagyon fájdalmas következményei lehetnek, mert kimaradt egy fejlődési életszakasz az életéből.

Hogyan zajlik a terápia?

Egész napos program

A program lényege, hogy a csoport minden tagját külön-külön vizsgáljuk. Mások tapasztalatait saját életünkben is fel tudjuk használni, ezért rendkívül intenzív tanulási folyamatban van részünk.

Csoportos

A csoport lehetőséget ad arra, hogy más emberek személyében lássuk magunkat. Saját problémáink feltárása külső szemlélőként hatékonyabban és gyorsabban történik.

Készen állsz a fejlődésre?

  • Felfedjük a problémákat
  • Megoldásokat keresünk
  • Megismerjük önmagunk

Visszajelzések

Számomra iránytűként szolgált a belső hangom felismeréséhez, meghallásához, amely segített olyan új irányt kijelölni számomra, ahol összhangban vagyok a belsőmmel és ez által felismerhettem a valódi tehetségem. Kiváló eszköz arra, hogy segítse más szemszögből látni és érezni a belső dolgainkat. Köszönöm, hogy megmutattad nekem, sokat tanultam belőle.
V.L.
Points of you
Nagy várakozással voltam a “játék” felé. Tudtam, hogy ez amennyire játék, pont annyira nem lesz az. Az ilyesmiben csak szívből-lélekből tudok benne lenni. Megérintő mások élettörténetébe bepillantást nyerni – úgy is mondhatnám: egyfajta beavatást kapni, bebocsátást, beengedést. Ez mélységesen megérint mindig. A második körben a többiek mondatai is sok választ adtak olyan fel nem tett kérdéseimre, ami a fő témám hátterében húzódtak meg.Ezért külön hálás vagyok. Jól éreztem magam, és érdekesek voltak az új nézőpontok és a bennem változott érzések. A lényed, a figyelmed az megnyugtató és megnyílásra ösztönzött, mellyel egy lelki mélység is társult.
G.CS.
Points of you
Close Menu