Életforgatókönyv

Fotóterápiás önismereti tréning

  • Sorsfeladatunk
  • Életcélunk
  • Útkeresés

Merre tartasz, honnan jöttél?

Miért is születtünk meg? Miért vagyunk ott ahol éppen vagyunk?

A sorsfeladatunkat fedi fel. Egy olyan mankó ami segít abban, hogy mi által lehetünk elégedettebbek és boldogabbak életünk különböző szakaszaiban. Illetve megtudhatjuk mi, miért történt úgy ahogy eddig történt életünkben.

Mindig is éreztem, hogy sokkal több van abban, hogy itt jelen vagyunk a földön a saját életünkben.

Erre egy bizonyíték, amely abban rejlik, hogy mindannyiunknak van egy „feladata, küldetése” amit mi vállaltunk el mielőtt megszülettünk volna. Számos tapasztaláson megyünk keresztül életünk során. Szabad akaratunkkal dönthetjük el, éppen mit választunk.

Van egy belső hangunk, ami súgja nekünk az utat, vezet minket a célunk irányába. De ezzel a hanggal viszont, nem mindig vagyunk összhangban, nem mindig hallgatunk a megérzéseinkre.

Ilyenkor jönnek az elakadások, az akadályoztatások a sikertelenség. Egyszerűen azt érezhetjük, nekünk semmi nem jön össze. Akár a párkapcsolat területén (miért nem működik a párkapcsolatom), akár a munkánk során (miért van ugyanolyan főnököm, mikor már sokadik munkahelyemen vagyok), akár kapcsolatainkban (kihasználnak a barátaim) de lehet akár anyagi vonatkozásban is érthetetlen helyzet. Jelezheti, akár egy-egy baleset is, hogy nem jó az irányunk, amerre haladnánk.

E dolgok által, érezhetjük, hogy itt valami nincs rendben. Eljuthatunk egészen a testi szintű jelzésekig is, amik betegségek formájában mutatkozhatnak meg, vagy alvásproblémáink illetve belső zaklatottságunk is lehet.

Nagyon fontos, hogy a rossz dolgok, amik az életünkben vannak, ne vegyük természetesnek, az élettel járó „normális” dolgoknak. Illetve egy bizonyos mértékig. Ezeket a csengőket értékeljük és fordítsuk le úgy, hogy nem jó az az irány amerre eddig haladtunk és ideje változtatni életünkön.

A sors- és küldetés elemzés ebben segít. Rávilágít arra, mit csinálok nagyon jól az életemben, és mi az, amiben változtatnom kellene. Döntéshelyzetekben megnézhetjük mikor a legalkalmasabb az idő a változtatásra. Nagy események (pl. esküvő időpontja, munkahely váltás, vállalkozás beindítás, születés, ) napjai, mire taníthatnak minket, milyen változásokat hozhatnak el nekünk.

Jelenleg hol tartunk az életünkben, milyen életszakaszaink vannak. Ott mire kell jobban figyelni vagy mi a feladatom abban a szakaszban. Ha már tudatos vagy, és csupán egy megerősítésre van szükséged ahhoz, hogy jó úton haladsz. De arra is választ kapunk, hogy mit csináltunk jól vagy rosszul előző életünkben, jelenleg milyen segítségeket kaptunk, amikbe kapaszkodni tudunk. Vagy ha egyszerűen csak érteni szeretnéd a saját életedet.

Tehát arra világít rá, hogy ne szembe menj a saját lehetőségeiddel életed éveiben, hanem tudatában légy a saját forrásaidnak, és az utadon haladj, azon az úton, amit választottál magadnak. Amire valóban képes vagy, amit aztán igazán birtokolhatsz, mert a tiéd.

„Az ember a lelki-szellemi fejlődésért tartózkodik a földön. Nem a lélek van a testért, hanem a test a lélekért, sőt egészen pontosan a test és lélek van a szellemért, az én fejlődéséért.”

Hogyan zajlik a terápia?

I. Saját számaid elemzése

Mindenkinek vannak saját számai, amik születésük alapján dőlnek el.

II. Értékelés

Megértheted a miérteket az életedben a számok alapján.

Üzenet

Készen állsz a fejlődésre?

  • Felfedjük a problémákat
  • Megoldásokat keresünk
  • Megismerjük önmagunkat

Visszajelzések

Lenyűgöző volt számomra "Életem forgatókönyve " elemzése. Néhol megerősített, vagy éppen választ adott mélyen ülő kérdéseimre.Többször ért " meglepetés" , hogy egy névváltozàsnak például milyen kedvezôtlen hatásai lehetnek. Vagy "aha "érzés a beszélgetés alatt, mert sokmindent megértettem. Fantasztikus másfél óra volt , köszönöm hálásan , jó lenne még folytatni !
B.É.
Életforgatókönyv
Nagy várakozással voltam a “játék” felé. Tudtam, hogy ez amennyire játék, pont annyira nem lesz az. Az ilyesmiben csak szívből-lélekből tudok benne lenni. Megérintő mások élettörténetébe bepillantást nyerni – úgy is mondhatnám: egyfajta beavatást kapni, bebocsátást, beengedést. Ez mélységesen megérint mindig. A második körben a többiek mondatai is sok választ adtak olyan fel nem tett kérdéseimre, ami a fő témám hátterében húzódtak meg.Ezért külön hálás vagyok. Jól éreztem magam, és érdekesek voltak az új nézőpontok és a bennem változott érzések. A lényed, a figyelmed az megnyugtató és megnyílásra ösztönzött, mellyel egy lelki mélység is társult.
G.CS.
Points of you
Close Menu