Kronobiológia, pszichogenetika

Velünk született energetikai rendszer megismerése

  • adottságok
  • Problémafeltárás
  • betegségmegelőzés

A velünk született fizikai, érzelmi és szellemi energetikai rendszer megismerése

A kronobiológia szervezetünk működési összefüggéseit vizsgálja meg, és tárja elénk. Egy energetikai rendszer, ami alapján testünk fizikai, érzelmi és szellemi szintjei működnek.

A pszichogenetikával kiegészítve, ami a csakráinkhoz tartozó aktivitásunkat mutatja meg, tökéletes térképet kapunk önmagunkról, és arról, hogy hogy viszonyulunk egyes életterületeinkhez és a világhoz, az emberekhez.

Megmutatja az adottságainkat amikkel születtünk. Rávilágít arra mennyire vagyunk terhelhetőek és mennyi pihenésre van szükségünk ahhoz, hogy ne fáradjunk el idő előtt. Milyen munkát ajánlott végezni az adottságainkkal. A gyomrunkat mennyire terhelhetnénk, és hogy állunk a szívügyekkel.
Az egyes területeket lehet terhelni, de mindennek van egy határa. Ezeket a határokat megszegve, különböző betegségek formájában, jelezéseket kaphatunk szervetetünktől.

Olyan térkép amivel a születésed pillanatában, ami megegyezik az aznapi Föld energiájával,  képessé válsz jól megélni az életedet, a feladataidat. Mivel számos sérülést szedünk össze és még a trendeket is követjük, ez az adottságunk szépen lassan be lesz takarva.

Egy-egy személyre szabott elemzés után mindenki számára vannak meglepő adottságok. Ez pont azért fordul elő, mert eltemettük a tapasztalások miatt.

Előfordulhat az is, hogy van egy álom munkád, de a téves hitrendszered elhiteti veled, hogy nem vagy rá alkalmas, majd az elemzés szembesít azzal, hogy teljes mértékben alkalmas vagy rá, mert meg van hozzá minden adottságod.

Az intuícód  vagy a gondolataid segítenek neked?
Mennyire vagy képes szeretetet befogadni és adni?
Terhelhető vagy, vagy csak nehéz megkérni valakit, hogy segítsen neked?
Mik a gyenge pontjaid, mire kell jobban odafigyelned?
Elhidegült vagy lelaposodottá vált a szexuális élet  a kapcsolatban?

Gyakorlatilag önmagunk  működését és a világhoz való kapcsolódásokat mutatja meg, segítségével sok kérdés és bizonytalanság tisztázható. 

Hogyan zajlik a terápia?

I. A születés időpontjának vizsgálata

Energetikai rendszerünk vizsgálata a születés pillanatától.

II. Értékelés

Átbeszéljük, hogy mi az ami erősít, mi az amire jobban oda kell figyelni fizikai, érzelmi és szellemi terhelhetőségünkkel kapcsolatban.

Készen állsz a fejlődésre?

  • Felfedjük a problémákat
  • Megoldásokat keresünk
  • Megismerjük önmagunkat

Visszajelzések

Számomra iránytűként szolgált a belső hangom felismeréséhez, meghallásához, amely segített olyan új irányt kijelölni számomra, ahol összhangban vagyok a belsőmmel és ez által felismerhettem a valódi tehetségem. Kiváló eszköz arra, hogy segítse más szemszögből látni és érezni a belső dolgainkat. Köszönöm, hogy megmutattad nekem, sokat tanultam belőle.
V.L.
Points of you
Nagy várakozással voltam a “játék” felé. Tudtam, hogy ez amennyire játék, pont annyira nem lesz az. Az ilyesmiben csak szívből-lélekből tudok benne lenni. Megérintő mások élettörténetébe bepillantást nyerni – úgy is mondhatnám: egyfajta beavatást kapni, bebocsátást, beengedést. Ez mélységesen megérint mindig. A második körben a többiek mondatai is sok választ adtak olyan fel nem tett kérdéseimre, ami a fő témám hátterében húzódtak meg.Ezért külön hálás vagyok. Jól éreztem magam, és érdekesek voltak az új nézőpontok és a bennem változott érzések. A lényed, a figyelmed az megnyugtató és megnyílásra ösztönzött, mellyel egy lelki mélység is társult.
G.CS.
Points of you
Close Menu