Points of You

Fotóterápiás önismereti tréning

  • Problémafeltárás
  • Konfliktuskezelés
  • Csapatépítés

Fedezd fel a változás és növekedés új módját a vizuális stimuláció segítségével!

Cél a közös koncepció. Úgy keressük a nézőpontokat, hogy megtaláljuk azt a helyet magunkban, ahol meg tudunk nyílni saját magunk és mások számára is. Elérjük, azt a pontot ahol új szemszögből tudjuk a dolgokat megvizsgálni és haladni a következő lépés felé.

A jobb és a bal agyféltekét illetve a fotóterápiát használjuk együtt segítségként. Hatékony probléma feltáró és egy megoldó technika egyben.

Egyénileg és csoportosan is használható eszköz, játékos módon vizsgáljuk meg életünk számtalan területét, miközben mélyrehatóan ismerhetjük meg önmagunkat. Ezzel valódi eredményeket érünk el életünk javítása érdekében.

Kinek? Kiknek?

Személyes önismerethez és cégeknek, szervezeteknek egyaránt ajánlom a POINTS OF YOU eszközt, a résztvevőket a közös tevékenységekre ösztönzi. Segít felismerni szokásaikat és új szemszögből megvizsgálni a munkahelyi gondjaikat, kérdéseiket. Egy konfliktuskezelési technika.

Tökéletes csapatépítéshez, vezetői fejlesztéshez, illetve HR- és tréning célokra.

Hogyan zajlik a terápia?

I. Képek kiválasztása

Mindenki lelkiállapotának megfelelően képeket választ. Minden kép különböző szimbolikus jelleggel bír.

II. Értékelés

A képek különböző jelentéssel bírnak, amik minden ember számára, jelenlegi élethelyzetük alapján mást-mást jelentenek.

III. Tanácsadás

A jelentések közösen fejtjük meg és értelmezzük. A képek alapján tanácsokat kapsz, hogy mire kell koncentrálnod, hogy az életedben pozitív változások következzenek be.

Készen állsz a fejlődésre?

  • Felfedjük a problémákat
  • Megoldásokat keresünk
  • Megismerjük önmagunkat

Visszajelzések

Számomra iránytűként szolgált a belső hangom felismeréséhez, meghallásához, amely segített olyan új irányt kijelölni számomra, ahol összhangban vagyok a belsőmmel és ez által felismerhettem a valódi tehetségem. Kiváló eszköz arra, hogy segítse más szemszögből látni és érezni a belső dolgainkat. Köszönöm, hogy megmutattad nekem, sokat tanultam belőle.
V.L.
Points of you
Nagy várakozással voltam a “játék” felé. Tudtam, hogy ez amennyire játék, pont annyira nem lesz az. Az ilyesmiben csak szívből-lélekből tudok benne lenni. Megérintő mások élettörténetébe bepillantást nyerni – úgy is mondhatnám: egyfajta beavatást kapni, bebocsátást, beengedést. Ez mélységesen megérint mindig. A második körben a többiek mondatai is sok választ adtak olyan fel nem tett kérdéseimre, ami a fő témám hátterében húzódtak meg.Ezért külön hálás vagyok. Jól éreztem magam, és érdekesek voltak az új nézőpontok és a bennem változott érzések. A lényed, a figyelmed az megnyugtató és megnyílásra ösztönzött, mellyel egy lelki mélység is társult.
G.CS.
Points of you
Close Menu