Visszajelzések

ti mondtátok

5/5
Számomra iránytűként szolgált a belső hangom felismeréséhez, meghallásához, amely segített olyan új irányt kijelölni számomra, ahol összhangban vagyok a belsőmmel és ez által felismerhettem a valódi tehetségem. Kiváló eszköz arra, hogy segítse más szemszögből látni és érezni a belső dolgainkat. Köszönöm, hogy megmutattad nekem, sokat tanultam belőle.
V.L.
Points of you
4.4/5
Nagy várakozással voltam a “játék” felé. Tudtam, hogy ez amennyire játék, pont annyira nem lesz az. Az ilyesmiben csak szívből-lélekből tudok benne lenni. Megérintő mások élettörténetébe bepillantást nyerni – úgy is mondhatnám: egyfajta beavatást kapni, bebocsátást, beengedést. Ez mélységesen megérint mindig. A második körben a többiek mondatai is sok választ adtak olyan fel nem tett kérdéseimre, ami a fő témám hátterében húzódtak meg.Ezért külön hálás vagyok. Jól éreztem magam, és érdekesek voltak az új nézőpontok és a bennem változott érzések. A lényed, a figyelmed az megnyugtató és megnyílásra ösztönzött, mellyel egy lelki mélység is társult.
G.CS.
Points of you
5/5
Évi! Köszönöm az elemzést. Amiért az idejét éreztem annak, hogy valamit tennem kell, az egy kisebb baleset ami velem megtörtént, megállásra kényszerített. Tudtam, hogy oka van az állapotomnak. Nagyon jó volt hallani azokat a dolgokat, amiket valójában már megéltem, valamit élek a jelenben. Igazán hitelessé tette számomra a módszert, hogy a valóságot tükrözi akár a múlt, akár a jelen tekintetében. Egyben útmutatást adott, megerősített és konkretizált arra vonatkozólag, hol is tartok jelenleg. A mindennapjaimat olyan tekintetben segíti, hogy mi az, amire rá kell erősítenem önmagammal szemben, a belső harmóniám teljesebbé tételére, nemcsak magam hanem utódaim számára egyaránt. Hálával köszönöm! Áldott munkálkodást kívánok!
Sz.M.
Életforgatókönyv
5/5
Drága Évi! Visszatérő helyzetek miatt , szerettem volna látni az összefüggéseket az életemben. Te a racionalitás, én az érzelmek hajóján eveztem. Beszélgetéseink számomra minőséget és megértést adnak, életem érthetetlen helyzeteiben. Sokat tanulok tőled minden egyes alkalommal. A tényeket elsőre nem mindig akarom elfogadni, aztán az érzéseim mégiscsak az elfogadásra ösztönöznek, és ez békével tölt el. Hálás vagyok a sorsomnak, hogy megismerhettelek.
O.B.
Életforgatókönyv
4.1/5
Nagy problémák nincsenek az életemben már. Kíváncsi voltam, hogy hol tart az életem, tudatosan élek és elég jól ismerem magam. A tapasztalatom pedig az volt a módszerrel kapcsolatban, hogy számomra valódi, minden stimmel a kapott tanítások és fejlődésem szempontjaiból is. Visszaigazolt azzal kapcsolatosan, hogy ebben az évben mi a feladatom. Ami az egészben a legbiztatóbb az az, hogy jó úton járok és épp azokat a dolgokat élem meg, amelyeket te is láttál az elemzésedben. Jó volt azt a visszaigazolást megkapni, hogy mindent jól csinálok . Hittel és kitartással legyek magam iránt továbbra is. Köszönöm.
V.V.
Életforgatókönyv
5/5
Drága Évi, Tavaly októberben a második gyermekem születése után sajnos egy stroke elszenvedője voltam, amiből teljesen felépültem hála istennek. Tudom, hogy nem véletlenül kaptam, valamin változtatni kell, mert a felépülésemmel egy új esélyt kaptam arra, hogy észrevegyem amit eddig nem akartam. Előtte is, és azóta is foglalkoztat a gondolat, hogy miért jöttem e világra, mi a feladatom. A helyes úton járok-e illetve mit kellene máshogyan csinálnom. Az életforgatókönyvről általad hallottam először és nagyon hálás vagyok érte! Abban segített a módszer, hogy a bennem lévő intuicióimat megerősítette. Hihetetlen , hogy akár a múltra, akár a jelenre vonatkoztatva teljes az egyezőség. Saját tükrömet tartott elém az elemzés, és ettől nagyon hitelessé vált számomra. Nagyon örülök, hogy az élet erre a pályára sodort. Minden embernek kívánom, hogy jusson el hozzá a saját életük nagykönyve az elemzés által. Nagyon köszönöm, hogy ennek én is a részese lehettem!
L.J.
Életforgatókönyv
4.6/5
Ez a játék egy nagy tükör!!! Nem enged nem szembenézni magaddal, a valóságoddal, nem enged elmenekülni saját magadtól. Egyszerűen oda teszi eléd mik zajlanak benned, és arra ösztönöz, hogy keresd meg a megértést vagy a megoldást. Ha nyitott vagy és befogadó akkor tágít és alakít, épp ezáltal ösztönöz hogy így éld meg az életed is! Egyszóval, ez a játék a legjobb barátod! Ő az árnyékod, aki mindig ott van veled..aki pontosan tudja, hogy mindennek minimum 2 oldala van, és hogy a megoldás, épp karnyújtásnyira van! Köszönöm ezt az élményt Évi. Hatalmas érzés együtt fejlődni! Ahhoz hogy az én virágom kinyíljon, érdemes volt 40 évig fejlődni. Köszönöm
V.V.
points of you
5/5
Évi, épp említettem hazafelé a többieknek, hogy amellett, hogy mennyire “belehúztunk” a minket érintő dolgokba számomra nagy élmény volt, meghallgatni a többiek történetét, és azt érezni, hogy inkább maradok a saját “bajomnál” és nem szívesen cserélnék mással! Kvázi a saját “problémám” valamilyen szinten kisebb lett számomra!
T.E.
Points of you
4.3/5
Drága Évi! Döbbenet, visszaigazolás, milyen jól működnek az energiák , ( azt a kártyát húzom, ami választ ad ) . Elgondolkoztató is egyben – figyelve a csoport többi tagját , hogy ugyanaz a kártya másnak egész mást jelent. Felmerült bennem , hogy egyén, hangulat függő is lehet egy- egy képről kinek milyen érzés jön . Folyamatosan foglalkoztat . Én biztos megyek még hozzád gyógyulni
K.M.
points of you
4.7/5
Drága Évi! Különleges élmény volt részt venni a játékban.Tudnod kell rólam, hogy tapasztalatlan vagyok ezen a területen, ezért még nagyobb hatást tett rám az együttlét légköre a képek szövegek és a hatásukra született gondolatok és reakciók. Maga a választás is csupa pozitív érzést keltett bennem……aztán a körhinta üres széke hozta felszínre az alapgondolatot……leginkább két csoport társunk hozzászólása adott támpontot, segítséget a helyzet megértésében…….megrendítő élmény volt Valamennyiünk őszintesége és együttműködése.
B.É.
Points of you
4.6/5
A játék által , alatt mit éltem át? Az első kártya kihúzása után, ledöbbentem, hogy hogyan lehetséges telibe találni a kártyának a jelenlegi életem, gondolataim, feladataim közepébe. A kártya címe: EGÓ. Telitalálat. Egy hattyút ábrázolt tükörképével, amivel nekem is szembe kell néznem. Választanom kellett, virágzok, élek, kibontakozok vagy maradok a sötét saját magam árnyéka. Nos az elsőt választottam. A többi két kártya, TEHER, és ELAKADÁS… ez ismét egy telitalálat . Cipelve a terhet sok-sok évtizeden át és mindig csak az elakadásba futni …ELÉG volt. Választanom kell !!!! és dönteni. ELÉG volt, a kártyáktól is erre kaptam a megerősítést … jól döntöttem !!! Köszönöm, hálás vagyok azért az estéért, de szeretnék még részese lenne ilyen jellegű alkalmaknak.
B.E.
points of you

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le az új programokról és cikkekről!

Close Menu